Bemutatkozás

A VR XPERT Kft. 1996-ban alakult kecskeméti székhelyű vállalkozás. Célja az innovatív, növekedésorientált hazai kis- és középvállalkozások fejlődésének támogatása széles körű szolgáltatásokkal.

Cégünk tevékenységi köre a cégalapítás óta letelt évtizedekben folyamatosan bővült, a kezdeti különböző típusú bútorok, világítási eszközök, egyéb irodai berendezések kereskedelmét felváltotta az ERPorium vállalatirányítási rendszer fejlesztése, digitális irodagépekhez szakosodott szolgáltatások, valamint nyomdai gépek gyorsnyomdai jellegű szolgáltatások nyújtása, valamint az egyéb információs-technológiai tanácsadás.

Ezekhez az elvárásokhoz igazodik társaságunk humán erőforrása, a feladatok elvégzésében szakképzett munkavállalók vesznek részt.

Az ügyvezető szakmai háttere, tapasztalata és elkötelezettsége mellett friss, újdonságokra nyitott szemlélete segíti az ügyfelekkel a hatékony együttműködést. A vállalkozás célja, hogy hosszú távú, biztonságos és harmonikus együttműködést teremtsen megbízói között és biztosítsa partnerei elégedettségét.